суббота, 12 января 2019 г.

модуль 9,10,11

От і минув останній день!! Вітаю Вас, шановні колеги, ми отримали величезний на мій погляд, пласт знань.
   Сьогоднішній день, був підведенням підсумків. Всі ті завдання , які ми виконували, або       завершували, це підсумок того, чому ми навчились за ці 4 дні!!
   Є багато не закінчених завдань, але маємо на що спиратись для їх закінчення.
   Вцілому, дуже цікавий і корисний тренінг!!  Надзвичайно, творча і тепла атмосфера, яка сприяла плідній і комфортній роботі. Дякую нашим шановним тренерам!!!!
   Всім успіхів і вдалого захисту!!!! 

3 комментария:

  1. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  2. 1. Аналіз плану вивчення теми
    1.1 Вдалі моменти – На мій погляд, дуже вдало вийшло поєднання різних видів мистецтва (образотворчого і музичного); нестандартно сформульована тема («Моє життя – обірвана струна»); використання сучасних методів презентації результатів, у тому числі створення сайту.

    2.2.Ідеї для покращення - Переформулювати змістові питання з тим , щоб вони спонукали учнів до використання джерел дослідження; більш детально опрацювати етап презентації результату проекту.
    2. Аналіз прикладу учнівської роботи
    1. 1 Вдалі моменти – Я вважаю, що гарно створений сайт. як приклад учнівської роботи, який буде результатом презентації проекту.
    2. 2. Ідеї для покращення – На мою думку, необхідно більше висвітлити діяльність Володимира Івасюка як громадського діяча.

    3. Аналіз форми оцінювання приклду учнівської роботи
    1. 1. Вдалі моменти – Дуже добре запропоновані різні форми оцінювання; зразок презентації вчителя; таблиця з З-Х-Д та організаційна діаграма.
    2.2. Ідеї для покращення –Я вважаю, що доцільно прив'язати форми оцінювання до конкретних розділів плану вивчення теми.

    4. 1.1 .Вдалі моменти - Портфоліо вивчення теми має інноваційний характер, за змістом прив'язано до конкретного навчального предмету, закони з авторського права було дотримано (визначені власники авторських прав там, де використовються різні джерела).
    2. 2. Ідеї для покращення - доопрацювати етапи реалізації проекту, у тому числі етап презентації результатів.

    Опонент Тамара Юськова

    ОтветитьУдалить
  3. Інші коментарі: невичерпної енергії, творчості в проектній діяльності.

    ОтветитьУдалить

ЙОГО ВЕЛИЧНІСТЬ МИСТЕЦТВО

модуль 9,10,11

От і минув останній день!! Вітаю Вас, шановні колеги, ми отримали величезний на мій погляд, пласт знань.    Сьогоднішній день, був підведе...